Najnovšie recenzie zo sekcie Krmivá pre hospodárske zvieratá
- Osvedcena kvalita, kupujem uz niekolko rokov
- Cena, vyhodne balenie
Ziadne
- Kvalitný tovar
- neviem ako chuti zvieratkam.. :-) ale znama nam ho odporucala tak asi bude dobre..
Používame pre sliepky už dávno, iné sú aj vajìćka, odporúčam!
- prevencia
Stačí malé množstvo do pšenice na doplnenie potrebných minerálov a vitamínov sliepkam.
- Vitamíny a látky potrebné pre zver
Zver má takto všetko potrebné pre rast parožia a dobrú kondíciu.
- kvalitný
- efektívny
Produkt objednaný na základe odporúčania chovateľov, dávame malým kuriatkam, zatiaľ sme spokojní.
Kvalitný produkt
Lacný prostriedok a rýchli účinok .
určite majú vajíčka pevnejšiu škrupinu, keď im dávame tento grit
- Objednaný tovar bol doručený bez poškodenia a včas
- Nemá
- Nemá nevýhody
- Spokojná hydina spokojný chovateľ. Ako sa hovorí. Určite odporúčam tento skvelý doplnok k strave.
Keď mám spokojný zverinec som spokojná Aj ja ako majiteľ keďže pre moje zvieratá (a to ich mám dosť) chcem iba to najlepšie tak určite peosukty od gazoo.sk sú tá správna voľba. Chystám sa znova objednávať lebo moja hydina má mlsné jazýčky. Moriak čo je so sliepkam takisto odporúča.
- Skvelé obohatenie krmiva pre nosnice mimo toho ktoré používam. Sliepočkam veľmi chutí a sú po ňom chuťovo výborné vajcia.
Som veľmi spokojná s Bocusom, dávam ho do krmiva čo dávam mojim sliepkam a som s ním veľmi spokojná, sliepky takisto a keby môžu ohodnotit ho aj oni. Vždy keď ich kŕmim tak ma čakajú pri zbierkach lebo im určite nesiem niečo od gazoo.sk
- Pomáha pri prvotnom raste maličkej hydiny takže určite odporúčam kupovať hlavne tým chovateľom ktorý ako ja doma liahnu.
Som veľmi spokojná, hlavne pre to že toto je úžasný štart do života pre maličkú hydinu.
- Kvalitný produkt
Kvalitný produkt..objednávam ho tu už druhý krat a som veľmi spokojný čo vidím aj na hydine.
Výhodou je skóre dodanie tovaru
- výborná znáška s používaním tohto produktu
Zobrazujem 261 - 280 zo 326 recenzií « Predchádzajúci 1...12 13 [ 14 ] 15 16...17 Ďalšie »