Najnovšie recenzie zo sekcie Krmivá pre hospodárske zvieratá
- ok
Pre zdravé a šťastné sliepky, zdravé vajíčka.
- Dobrá cena
Veľmi dobré vitamíny pre výživu hydiny. Príjemné voňajú.Sliepočkám chutia a videť to aj na znáške vajíčok v tomto prechodnom jarnom období kedy ešte nie je dosť zelenej paše.
+++
- Overený tovar
je to vitamin pre všetky zvery
- Vyhovuje mojim potrebám
Vyhovuje mojim potrebám
Kombisol Multi 1 l
Pridané: 4. decembra 2017
(naposledy upravené 29. decembra 2017)
Zakúpený v PETHOME.sk
Produkt používam a spĺňa moje potreby.
spokojný
Nevýhoda - vysoká cena
Potreba väčšieho balenia
Výhoda - je veľmi dobry
- Pouzivam stale po zime, odskusane.
- Nic
Kombisol AD3 1 l
Pridané: 22. novembra 2016
(naposledy upravené 22. novembra 2016)
Zakúpený v dobra-miska.sk
- Zatial je veľmi skoro hodnotiť ale zdá sa že vitamíny pomohli naším pipam. Vajíčka mali slabú škrupinu, ako podávam vitamín som nenašla rozbité vajičko. Tak snaď pomôže. Uškodiť nemôže.
- zatiaľ žiadne.
Hľadala som nejaký prostriedok na podporu lepšej kvality škrupiny a pri čítaní rád od chovateľov som natrafila na dobre referencie na tento vitamín, skúsila som a zatiaľ sa zdá, že pomáha. Podávaný 5 dní pipám.
- ucinny, vyborna cena a kvalita, bez zapachu, uzivanie bolo na koni citit takmer ihned
vyborny produkt, overena kvalita, urcite ho odporucim aj ostatnym v mojom okoli, som s nim velmi spokojna. Pomer cena a kvalita je perfektna, mesacna kura odporucana aj veterinarnymi doktormi. Uzasne je, ze prasok vobec nezapacha, preto nie je problem s podavanim.
- Super pre sliepky znášajúce vajíčka = nosnice aj znášajúce brojlerové sliepočky.
Tento grit dodáva nosniciam vápnik a pomáha im s trávením potravy.
Mikros VPC vápenný grit plv 3 kg
Pridané: 2. augusta 2015
(naposledy upravené 2. augusta 2015)
Zakúpený v Rajkrmiv.sk
- dodáva hydine vápnik
- zlepšuje hydine trávenie a celkovú zdravotnú kondíciu
Každý chovateľ hydiny by mal tento grit používať. Predíde tým u svojej hydiny zdravotným problémom súvisiacim s nedostatkom vápnika. Vhodné napr. pre sliepky, morky...
Nutri Mix pre dojnice a mladý hovädzí dobytok plv 20 kg
Pridané: 29. júna 2015
(naposledy upravené 29. júna 2015)
Zakúpený v dobra-miska.sk
- osvedčená značka
- dobrá veľkosť a cena
odporúčam
Zobrazujem 301 - 320 zo 326 recenzií « Predchádzajúci 1...13 14 15 [ 16 ] 17 Ďalšie »